Kontakt Bigum&Co

Du er altid velkommen til at komme forbi, eller kontakte os på:

Telefon: (+45) 71 99 71 71

E-mail: info@bigum.co

Find vej med Google Maps

Adresse:

Uddannelsen foregår i Bigum&Co’s undervisningsmiljø:

Mikado House
Bigum&Co Learning ApS
Rued Langgaards Vej 8
DK- 2300 København S

Kursus i e-mailmarkedsføring

Gør dit nyhedsbrev din mest profitable markedsføringskanal – uanset hvor længe du har været i gang (og uanset branche!)

E-mailmarketing er undervurderet af mange. Enten på grund af en negativ holdning til salg i e-mails, eller fordi de aldrig har mødt de folk, der kan berette om gode resultater. De er der, og dermed også mulighederne for dig, og din virksomhed.

Problemerne med e-mailmarketing er velkendte (også dit!)

Du har enten for få e-mailadresser på dit nyhedsbrev, eller også er der for få der åbner, læser og klikker i de mails du sender. Måske begge problemer på en gang. Når så de som klikker ikke køber noget i forretningen – så er det klart du giver op. Soleklart. Her starter den forudindtagede negative holdning til e-mailmarketing.

Ryst posen – og lær at gøre det rigtigt

For at få del i de store summer, der hver eneste dag her i danmark omsættes via e-mailmarketing, er du nødt til at rive ned, og bygge op igen. Både dine holdninger til at sælge via e-mails og så selvfølgelig også dine metoder. Her på kurset i digital markedsføring lærer du, hvordan det gøres rigtigt.

Er du klar til flere læsere + mere salg?

På 3 dage bliver du i stand til at skabe fantastiske resultater – hvis du er klar. At lære at skabe resultater med e-mailmarketing kræver nemlig vilje. Men ikke viljen til at lære(!) derimod til at ville af med ens egne fordomme. Til at gøre op med myter, og til at slippe alt hvad man i forvejen har gættet på er rigtigt at gøre.

Kurset i digital markedsføring er for dig, der kan svare ja til følgende:

 • Du kan kaste gamle (og dårlige) vaner overbord, hvis du får vist noget nyere og bedre?
 • Virksomhedens bundlinje er vigtig for dig, og du drives af (og tænder på) at rykke den?
 • De kunder du ellers ville sende irriterende e-mails fortjener, at få noget de kan bruge?

På 3 intensive dage lærer du

 • Hvordan du med magnetisk kraft får besøgende på din hjemmeside til at ville modtage dine e-mails.
  Det betyder, at du løbende får flere og flere abonnenter på dit nyhedsbrev.
 • At modtagerne af dine mails (faktisk alle kunder) kan deles op i 5 arketyper, som hver især skal sælges til på forskellig vis..
  Det betyder, at du efter kurset i digital markedsføring forstår, hvorfor så få (eller ingen!) køber, når du har sendt et tilbud ud via nyhedsbrev
 • Hvorfor (og ikke mindst hvordan) nogle virksomheder har en automatisk afsendt e-mailserie færdigskrevet til nye abonnenter i en såkaldt auto-responder..
  det betyder, at du får en plug-and-play strategi, der kan skabe dig meromsætning uden du skal løfte en finger, når mailserien først er skrevet.
 • Hvad hemmeligheden er bag e-mails, der kan sælge. hvad der skal i dem af ingredienser, og hvordan de skal skrues sammen..
  Det betyder et opgør med din forestilling om, hvordan man skriver nyhedsbreve. Du bliver rebootet, og kan bagefter skrive så det sælger.
 • Hvordan salgspsykologi spiller en rolle, når du skriver mails, og ikke mindst hvordan du kender og forstår dine muligheder for at skrive så kunden køber..
  Det betyder, at du efter kurset forstår, hvorfor dine valgte ord faktisk virker.
 • Hvad du skal gøre som det allerførste, når du skriver din mail, og hvorfor denne ene ting er afgørende for om e-mailen skaber resultater..
  Det betyder, at du drastisk mindsker risikoen for at have spildt timer på at forfatte en hel e-mail, for senere at opleve at den flopper totalt.
 • Hvordan du skriver indhold, så din læser ikke kan lade være med at læse den mail færdig – og uanset længden på mailen stadig vil føle sig sulten til mere fra dig..
  Det betyder, at du fastholder læsere gennem alle dine argumenter for at købe, og at du derfor får flere klik på links (hen mod det som du vil sælge!).

Hvem skal lære dig alt dette?

Christina klitsgaard

Christina Klitsgaard får tilsendt gaver fra kunder, hvorpå der står skrevet ”dronningen af e-mailmarkedsføring”, og det er der en grund til. Hendes mangeårige fokus på denne bestemte gren af digital markedsføring, har gjort hende til landets førende. Ikke kun hvad angår egne resultater (eller kundernes i bureauet klitsgaard&co), men også på grund af hendes formidable formidlingsevne.

I Christina får du en underviser, som gang på gang topper evalueringsranglisterne ved de danske marketingevents. Hun kan undervisningens håndværk, hvilket sikrer, at du får lært alt hvad dit hoved kan rumme.

Bliv Online Marketing Manager

Invester i denne uddannelse – og få bevis på dine kompetencer indenfor Online Marketing!