Kontakt Bigum&Co

Du er altid velkommen til at komme forbi, eller kontakte os på:

Telefon: (+45) 71 99 71 71

E-mail: info@bigum.co

Find vej med Google Maps

Adresse:

Uddannelsen foregår i Bigum&Co’s undervisningsmiljø:

Mikado House
Bigum&Co Learning ApS
Rued Langgaards Vej 8
DK- 2300 København S

Thomas Bigum

Thomas Bigum, professionel blogger og stifter af kursusvirksomheden Bigum&Co, hjælper virksomheder med at blive fundet af deres kunder. Det sker enten via workshops under strategiudviklingen eller via kompetenceløft af virksomhedens medarbejdere via kursusforløb.

Bigums erfaring fra rollen som ekspert har gjort ham til en efterspurgt foredragsholder og velrenommeret kursusleder, og i kraft heraf har han på kun få år hjulpet tusindvis af danskere såvel erhvervsfolk som private med at optage læring om de sociale medier.

Han er i rollen som den uafhængige analytiker og specialist i Facebook en fast del af mediebilledet i både TV, radio og den skrevne presse, hver gang der sker nyt på de sociale medier.

En ekspert der både kan vejlede optimalt inden for strategi, men samtidig kan give de bedste råd til, hvordan man håndterer tingene i praksis!
Vi så det som en klar fordel, at få rådgivning fra en kilde som ikke sælger andet end rådgivning. Neutralitet er vigtig i rådgivningen, når der konstant er sælgere af services, apps og platforme i telefonen.

Thomas Bigums kompetencer bygger på et fundament af ustandselig interesse for internettets udvikling, og et af de særlige kendetegn er, at han selv praktiserer hvad han prædiker.

Spitzenklassen!

Marika V. Mortensen
Sales & Communication
TimeGruppen
skrev d. . følgende om Thomas Bigum

"En helt særlig måde at undervise på og man lytter/lærer
helt automatisk. Er lidt vild med de små hop han leverer,
når han bliver begejstret. Undervisningen er generelt
krydret med masser af eksempler"


Sidste nyt